کاری جز زمینه سازی اعتلای دین نداریم / برای کار فرهنگی ایجاد شوق کنید
1400/08/26 1400/08/26کاری جز زمینه سازی اعتلای دین نداریم / برای کار فرهنگی ایجاد شوق کنید
کاری جز زمینه سازی اعتلای دین نداریم / برای کار فرهنگی ایجاد شوق کنید
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، سید عبدالله ارجائی در نشست با مسئولان فرهنگسراها و بخش های فرهنگی و دینی شهرداری مشهد، اظهار کرد: دین و محور قرار گرفتن آن، وجه تمایز جمهوری اسلامی و طاغوت است؛ لذا نباید مسایل اجرایی و دینی تفکیک شود.
وی با تاکید بر اینکه وجود مراکز امور دینی به معنای غیر دینی بودن سایر امور نیست، افزود: وجود این مراکز صرفا برای تاکید بیشتر است، زیرا ما چیزی به جز دین نداریم. دین مانند اتمسفر است و اقتصاد و فرهنگ و سیاست و... را در بر گرفته برای همین افتخار من این است که این مسایل به شهرداری متصل است.
شهردار مشهد الرضا(ع) ادامه داد: افتخار می کنم که سر سپرده این آستان باشم. چه افتخاری بهتر از اینکه عمر انسان خرج مسایل، مظاهر علنی دین مثل عفاف، حجاب، نماز، امر به معروف و نهی از منکر و... که فروع دین است شود.
ارجائی با تاکید بر اهمیت اقامه نماز گفت: بحث اقامه نماز بحث بسیار مهمی است. نماز ستون دین و اساس کار است و نباید به بهانه کرونا نماز را کمرنگ کرد. شهرداری مشهد نیز مفتخر است که با 140 روحانی که دل در گرو انقلاب اسلامی دارند و سفیر فرهنگی هستند در ارتباط است. این رقم ظرفیت بسیار بزرگی است.
وی افزود: هرچند این روحانیون با کس دیگری معامله کرده اند اما علیرغم اینکه مجموعه پرداخت شهرداری به این عزیزان از تمامی دستگاههای اجرایی بهتر است باز هم می توان حق القدم آنان را افزایش داد.
شهردار مشهد الرضا(ع) ضمن درخواست از روحانیون برای اهتمام ویژه بر روی کارهای فرهنگی و برگزاری دوره های آموزشی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب تاکید کرد: حضرت آقا می فرمایند برای کار فرهنگی کردن فقط استدلال و استنتاج کافی نیست شما نیاز دارید برای کار فرهنگی ایجاد شوق کنید. تهییج کنید. قلهها را نشان بدهیم مردم در دامنهها حرکت کنند.
ارجائی از مدیران شهرداری درخواست کرد: امروز باید عیب خودمان را خودمان پیدا و حل کنیم. در هیچ شهری از کشور فرهنگسرای امر به معروف نداریم. لذا باید از این ظرفیت استفاده، جلو رفت و کار کرد. وقتی آن سمت میز بودیم این حرف ها را می زدیم پس حال که به این سمت میز آمده ایم باید این فعالیت ها را انجام دهیم.
وی در پایان با اشاره به اینکه پروژه جدیدی برای مساجد شروع نشود، تاکید کرد: مسوولان باید میزان بدهی به مساجد را مشخص و در بودجه 1401 اضافه کنند. هر میزان کاری را که مانده به اتمام برسانید اما پروژه جدیدی را آغاز نکنید.
دیدگاه خود را اینجا قرار دهید